Month: September 2019


  • Повик за волонтери

    Асоцијација Иницијатива за социјални промени ИнСоК – Скопје, во рамки на институционалната поддршка од програмата ЦИВИКА МОБИЛИТАС објавува повик за ангажирање на двајца волонтери со ангажман од 3 месеци. Волонтерите…

  • Civica Mobilitas ‎

    Ден на граѓанските организации

Надир Реџепи – Координатор – учетво на МТВ1 – Македонија Наутро