Civica Mobilitas ‎

Ден на граѓанските организации

https://www.facebook.com/civicamobilitas/photos/gm.2304248176459525/2896798397212630/?type=3
Повелете на убава и интересна презентација на работата на граѓанскиот сектор. Ве очекуваме на штандот на Асоцијацијата Иницијатива за социјална промена ИнСоК – Скопје

Надир Реџепи – Координатор – учетво на МТВ1 – Македонија Наутро