Повик за волонтери

Асоцијација Иницијатива за социјални промени ИнСоК – Скопје, во рамки на институционалната поддршка од програмата ЦИВИКА МОБИЛИТАС објавува повик за ангажирање на двајца волонтери со ангажман од 3 месеци.

Волонтерите ќе бидат ангажирани при секојдневното работење на ИнСоК.

Кандидатите ќе треба да ги исполнуваат следниве услови:

  • Минимум завршено средно образование;
  • Познавање на MS Office и Интернет;
  • Средно познавање на англиски јазик;
  • Завршено високо образование или студии во тек ќе се смета за предност;
  • Познавање на други јазици ќе се смета за предност.

Заинтересираните лица треба својата биографија (CV) и мотивационо писмо да ги испратат на insoc@insoc.org.mk најдоцна до 15 октомври 2019 година со назнака: “Повик за волонтери“

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Надир Реџепи – Координатор – учетво на МТВ1 – Македонија Наутро